Publică un anunț
piatasud.md

Mai mulți primari din raionul Cahul îndeamnă cetățenii să o susțină în turul II pe Maia Sandu // VIDEO

Mai mulți primari din raionul Cahul îndeamnă cetățenii să o susțină în turul II pe Maia Sandu // VIDEO

Unsprezece primari din raionul Cahul, au venit cu un mesaj video comun pe facebook în care îndeamnă cetățenii să o susțină în turul II al alegerilor Prezidențiale pe Maia Sandu, candidata PAS.

„Suntem într-o perioadă în care suntem obligați să luăm o decizie. Eu ca primar al satului Colibași vă îndemn să votați Maia Sandu” se spune în mesajul lui Ion Dolganiuc, primarul s. Colibași, raionul Cahul. 

„Mesaj pentru toți slobozenii mei, de acasă și din diasporă, vă rog frumos, ieșiți pe data de 15 noiembrie la vot – votăm Maia Sandu” este îndemnul Valentinei Carastan ,primara s. Slobozia Mare, raionul Cahul.

„Dragi vălenași de acasă și de pretutindeni, vă mulțumesc enorm pentru mobilizarea frumoasă pe care am avut-o pe 1 noiembrie. Omenii buni de la Văleni se vor uni pe 15 noiembrie în jurul Maiei Sandu. 

„Pentru binele nostru, pentru viitorul țării noastre, pentru viitorul copiilor noștri, votam Maia Sandu” este mesajul Silviei Știrbeț, primarei s. Văleni, raionul Cahul. 

De asemenea, cu mesaje de susținere a Maiei Sandu au ieșit primarii localităților Vadul lui Isac, Brînza, Crihana Veche, Pelinei, A.I. Cuza, Roșu, Taraclia de Salcie și Manta. 

Precizăm că pe 15 noiembrie va avea loc al doilea tur al Alegerilor Președintelui Republicii Moldova. Primul tur a fost învins de către Maia Sandu, candidata Partidului Acțiune și Solidaritate cu 36,16%, urmată de actualul Președinte al Moldovei, Igor Dodon. 

În raionul Cahul, cele mai multe voturi a obținut Igor Dodon – 14443, cu doar 814 voturi mai mult decât contracandidata Maia Sandu.  

Articole similare