Publică un anunț
piatasud.md

Mai mulți reprezentanți ai sectorului public și antreprenori din Cahul au mers într-o vizită de studiu la Ungheni

Mai mulți reprezentanți ai sectorului public și antreprenori din Cahul au mers într-o vizită de studiu la Ungheni

Mai mulți reprezentanți ai sectorului public și antreprenori din Cahul au participat joi, 8 septembrie, la o vizită de studiu în mun. Ungheni.

În cadrul vizitei participanții s-au întâlnit cu primarul mun. Ungheni, Alexandru Ambros și cu reprezentanții mai multor companii care actizează în localitate.

Astfel, participanții s-au familiarizat cu experiențele și practicile de responsabilitate corporativă socială aplicate de mediul de afaceri din Ungheni, precum și cooperarea între mediul de afaceri și autoritățile locale în implementarea proiectelor de asistență socială și de dezvoltare a serviciilor și infrastructurii.

Săptămâna viitoare, antreprenori și reprezentanți ai autorităților publice locale din Ungheni vor merge la Cahul, într-o vizită similară. Totodată, în luna octombrie vor avea loc două vizite pe aceeași tematică în Bulgaria și Estonia.

Aceste vizite au loc cu suportul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, care desfășoară la Ungheni și Cahul o serie de activități de promovare a responsabilității sociale corporative, scopul acestora fiind creșterea gradului de conștientizare a reprezentanților sectorului public în implicarea sectorului privat în inițiativele publice de dezvoltare locală, precum și importanța aplicării practicilor responsabilității sociale corporative în mediul privat.

Articole similare