Publică un anunț
piatasud.md

Mai mulți studenți și antreprenori din Cahul au învățat cum să utilizeze ChatGPT

Mai mulți studenți și antreprenori din Cahul au învățat cum să utilizeze ChatGPT

Studenții și antreprenorii din Cahul au avut posibilitatea să afle astăzi mai multe despre asistentul virtual inteligent ChatGPT și cum poate fi acesta utilizat în afaceri sau alte domenii.

Evenimentul, Tech Cofee ediția XXIII-a, s-a desfășurat în cadrul Universității de Stat ”B. P. Hașdeu, la care au participat circa 20 de persoane.

Vasile Rotaru, Phyton Developer și Data Engineer, a împărtășit din experiența sa despre utilitățile ChatGPT și funcționalitățile generale ale acestuia. De asemenea, s-a discutat despre zvonurile precum că ChatGPT va înlocui mai multe profesii.

”Cu siguranță ChatGPT nu va înlocui nicio profesie. ChatGPT este exact acel punct unde experții își vor reevalua abilitățile și vor fi stimulați să inventeze sau să creeze ceva nou”, a spus Vasile Rotaru.

ChatGPT este o tehnologie inovatoare, care poate fi utilizată în diferite domenii, de la asistență clienți și marketing, la medicină și cercetare. Este de așteptat ca ChatGPT să continue să revoluționeze industria IT și să aducă beneficii semnificative utilizatorilor săi.

”ChatGPT nu a fost o platformă nouă pentru mine, cunoșteam despre ea și o foloseam. Totuși, azi am aflat că are mult mai multe funcții decât a genera text. GPT poate face multe lucruri, începând de la traduceri de texte, până la crearea unui prompt cu “touch” uman. Având în vedere că sunt elevă, toate skill-urile oferite de ChatGPT vor fi foarte utile pentru a economisi timp pentru căutarea anumitor informații sau crearea unui discurs, eseu, etc.”, a spus Cătălina Mocanu, elevă a Liceului Teoretic ”Ioan Vodă”.

Articole similare