Publică un anunț
piatasud.md

Maia Sandu: Dacă toate satele din Moldova erau ca satele din Lunca Prutului, deja am fi fost membri ai Uniunii Europene

Maia Sandu: Dacă toate satele din Moldova erau ca satele din Lunca Prutului, deja am fi fost membri ai Uniunii Europene

Președinta țării a făcut declarațiile în cadrul festivalului Beleu Bio Fest, la care a participat în această duminică, 13 august. 

„Dumneavoastră știți să vă bucurați de viață, dumneavoastră știți să celebrați viața, să puneți binele înaintea răului, să puneți generozitate înaintea zgârceniei. Vreau să vă felicit pentru toate eforturile și pentru toate reușitele pe care le aveți, pentru proiectele de dezvoltare a comunităților. Știu că aceste proiecte se realizează prin efort comun, și doar așa putem să ne dezvoltăm” a menționat Maia Sandu.

Beleu Bio Fest este un eveniment organizat al doilea an în s. Slobozia Mare, raionul Cahul, în zona de frontieră, pe malul lacului Beleu, care face parte din rezervația biosferei „Prutul de Jos”, inclusă în Rețeaua Mondială UNESCO a Rezervațiilor Biosferei. 

„Vreau să vă felicit că aveți coloana vertebrală dreaptă, sunteți proeuropeni, credeți în democrație și ne ajutați să ducem lucrurile înainte. Dacă toate satele din Republica Moldova erau ca Slobozia Mare, și ca celelalte sate din Lunca Prutului, deja am fi fost membri ai Uniunii Europene” a punctat Președinta țării. 

Anul acesta, Beleu Bio Fest s-a desfășurat sub egida „Natura, Cultura și Gastronomia”, organizat în cadrul Zilelor Diasporei. Vizitatorii au avut parte de activități de Bird Watching, plimbări cu barca și ATV-ul, drumeții în natură, precum și de muzică și dansuri populare. Pe scenă au evoluat  Igor Rusu, Maria Tincu și Maria Sarabaș. 

Articole similare