Publică un anunț
piatasud.md

Mărțișor 2023 la Cahul. Vezi programul

Mărțișor 2023 la Cahul. Vezi programul
© sursa: observatornews.ro

Anul acesta, la Cahul, Festivalul Internațional „Mărțișor” va ave loc în perioada 1-10 martie, având un amplu program artistic. 

Potrivit Primăriei Cahul, Festivalul demarează pe 1 martie, ora 17:00 cu un program de muzică, poezie, cântec și un recital folc cu interpretul Viorel Burlacu. Intrarea la concert – liberă. 

Pe 2 martie, va avea loc un concert susținut de Costi Burlacu, Corina Țepeș și Adriana Ochișanu. Evenimentul va începe la ora 18:00, intrarea în baza biletelor. 

Pe 3 martie, cu începere de la ora 17:00, va avea loc un concert de muzică Jazz, susținut de „Europe Band”. Intrarea liberă. 

Pe 7 martie, pe scena palatului de cultură vor ieși discipolii Ansamblului model de dans popular și modern „Bobocelul” din Cahul, cu spectacolul „Primăvara”. Spectacolul va începe la ora 16:00, intrarea liberă.    

De Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, cu începere de la ora 15:00, pe scena palatului de cultură vor evolua Moldovan Național Youth Orchestra, dirijor Adriano Marian. Intrarea liberă. 

Festivalul se va încheia pe 10 martie, cu evoluția Ansamblului profesionist de muzică și dans popular „Izvorașul”. Spectacolul va începe la ora 17:00, intrarea liberă. 

Articole similare