Publică un anunț
piatasud.md

”Mereu în pas cu timpul” Una dintre cele mai mari întreprinderi de comerț a fost vizitată de către tinerii din Cahul

tinerii la modenus

Despre, misiunea, viziunea, politica de marketing, strategia de responsabilitate social corporativă a rețelei comerciale S. A. Modernus din Cahul au avut ocazia să afle tinerii, în ziua de 27 ianuarie, în cadrul Vizitei de studiu organizată de A.O.Perspectiva. 

”Suntem una din puținele companii care a reușit să se mențină pe piață după desființarea URSS. Punctul nostru forte este că toată familia este implicată în dezvoltarea companiei. Punem accent deosebit pe echipă. Astăzi suntem o familie mare de peste 120 de angajați. Pentru că suntem siguri că oamenii fac totul, motivăm personalul nostru nu doar prin remunerarea financiară dar și prin activități comune sportive, sociale, culturale, etc. Ne stăruim să fim mereu alături de fiecare angajat de-al nostru și să îl ajutăm să crească. De ceva timp practicăm de 2 ori pe săptămână volei, pentru a întări relațiile între angajați și pentru a înțelege cât de important este fiecare membru din echipă. ” a menționat Svetlana Tuzlucova, contabil șef S.A. Modernus

În cadrul evenimentului a fost prezentată istoria de activitate a companiei pe perioada celor 29 de ani, au fost povestite toate crizele pe care a reușit să le depășească compania. Un accent deosebit a fost pus pe lecțiile învățate pe care tinerii le-au putut auzi și învăța nu din lecțiile teoretice despre economie, ci din practică.

”Anul acesta împlinim 29 de ani de activitate, avem experiențe diferite și de succes și mai puțin reușite. Activitatea noastră se extinde pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Avem experiență în toate domeniile ce țin de comerț, vânzări angro, vânzări cu amănuntul, online, offline, import, export,etc. Vă putem da răspuns la orice întrebare din acest domeniu.” a încurajat Svetlana Tuzlucova tinerii să adreseze orice întrebare ce ține de activitatea companiei.

La întrebarea tinerilor, ce anume i-a ajutat să se mențină pe piață indiferent de toate crizele prin care au trecut, Svetlana a menționat că S.A. Modernus este o companie care mereu a activat în armonie totală cu cerințele oamenilor, mediului, comunității, statului etc. Totodată, compania mereu se adaptează tendințelor, spre exemplu acum sunt în faza de digitalizare și anume creșterea volumului de vânzări pe platforma online.

În încheiere gazda a mai adăugat că fiecare tânăr se poate regăsi aici acasă, Republica Moldova având un potențial enorm, încă neexploatat de nimeni și a îndemnat tinerii să studieze economia locală și să își identifice domeniul care îi pasionează, astfel succesul nu se va lăsa așteptat mult timp.

Această activitate este realizată de AO Perspectiva în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul, în cadrul proiectului “Oportunități mai bune pentru tinerii și tinerele care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă (Inițiativă de Incluziune a Tinerilor și Tinerelor NEET) finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia. Proiectul este implementat de Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation – Moldova în parteneriat cu Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, Centrul de Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria.

Articole similare