Publică un anunț
piatasud.md

UPDATE: Petrecăreții din parc au fost identificați. Urmează să plătească o amendă totală de 4500 lei

UPDATE: Petrecăreții din parc au fost identificați. Urmează să plătească o amendă totală de 4500 lei

Angajații IP Cahul au identificat 3 tineri, originari din mun. Cahul care în noaptea trecută au „petrecut-o” în parcul G. Vieru din Cahul, lăsând în urmă mult gunoi.

Despre a aceasta ne-a informat conducerea IP Cahul, menționând că fiecare persoană a fost amendată cu câte 1500 lei pentru huliganism nu prea grav.

Știrea inițială:

Mese de tenis transformate în mese de gunoi în Parcul central din Cahul. Poliția s-a autosesizat

Au luat masa și au uitat să strângă gunoiul rămas. Mesele de tenis din Parcul G. Vieru din Cahul azi dimineață arătau așa: 

IP Cahul s-a autosesizat pe acest caz și îndeamnă cetățenii care au careva informații să anunțe poliția. 

Cei care și-au permis un astfel de comportament riscă a fi cercetați pentru Huliganismul nu prea grav, adică acostarea jignitoare în locuri publice a persoanei fizice, alte acţiuni similare ce tulbură ordinea publică şi liniştea persoanei fizice, care se sancţionează cu amendă de la 6 la 30 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

Reamintim că Parcul G. Vieru din Cahul a fost recent reabilitat cu suportul Uniunii Europene în cadrul programului EU4Moldova Regiuni-cheie.

Suma totală a acestui proiect, inițial a fost de 12 milioane lei dintre care 1,8 milioane lei era contribuția bugetului local.

Articole similare