Publică un anunț
piatasud.md

Ministrul Afacerilor Interne a vizitat raionul Cahul

Ministrul Afacerilor Interne a vizitat raionul Cahul

Astăzi, 16 mai 2024, Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a efectuat o vizită de lucru în raionul Cahul, unde s-a întâlnit cu angajații sistemului afacerilor interne, reprezentanții administrației publice locale de nivelul I și II, precum și membrii serviciilor descentralizate, desconcentrate într-o sesiune de lucru colaborativă.

Discuțiile au vizat eforturile de îmbunătățire a securității publice și de consolidare a colaborării între autoritățile locale și forțele de ordine, în vederea asigurării unui climat de siguranță și încredere pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

foto: cahul.md


În cadrul întâlnirii, Ministrul Efros a subliniat importanța modernizării și introducerii de programe noi, care vor permite angajaților MAI să acționeze rapid în situații critice, pentru a asigura un nivel înalt de securitate populației.

Oficialul a mulțumit participanților pentru buna colaborare și i-a încurajat pe cei prezenți să dea dovadă în continuare de profesionalism și dăruire în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Totodată, Ministrul i-a încurajat pe cei prezenți să susțină referendumul inițiat de Președintele țării, Maia Sandu, privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană și să se implice activ în promovarea valorilor europene.  

Această vizită face parte dintr-o serie de acțiuni planificate pentru întărirea relațiilor de încredere și colaborare între forțele de ordine și comunitățile locale, sublinind importanța comunicării eficiente și a înțelegerii reciproce.


Echipa Ministerului Afacerilor Interne va continua să efectueze vizite în teritoriu pe întreg parcursul anului, monitorizând și soluționând eficient problemele identificate, în beneficiul tuturor cetățenilor.

foto: cahul.md
foto: cahul.md

Articole similare