Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș invită toți cetățenii municipiului Cahul la fotbal

Nicolae Dandiș invită toți cetățenii municipiului Cahul la fotbal
© sursa:ziuadeazi.md

La deschiderea oficială a evenimentului, Cahul Football Fest, primarul municipiului Cahul a transmis un mesaj locuitorilor orașului, îndemnându-i să se alăture festivităților care vor fi desfășurate pe parcursul a 6 zile, în perioada 9-14 iulie 2024, în Piața Independeței.

„Mai multe zile vom celebra fotbalul, un fotbal de calitate, vorbim despre campionatul european. Bineînțeles, acest eveniment frumos care are loc la Cahul, aici în Capitala Tineretului Republicii Moldova, nu putea avea loc fără suportul unor instituții, unor parteneri importanți cu care lucrăm de mai mult timp, cu care realizăm mai multe proiecte. Vreau să mulțumesc în primul rând USAID-ului, partenerilor noștri americani care finanțează practic evenimente frumoase așa cum este Cahul Football Fest”, a declarat Nicolae Dandiș.

Primarul a mulțumit USAID-ului pentru finanțarea festivalului, RBA Agency pentru organizarea evenimentului și transmiterea meciurilor Campionatului European, Asociației Perspectiva, Ministerului Educației și Cercetării și Agenției Naționale de Tineret pentru implicarea în proiectul „Capitala Tineretului”.

„Toate aceste activități se încadrează în a susține tineretul, în a susține cultura, în a susține sportul. De aceea vă mulțumesc că sunteți prezenți aici, mulțumesc donatorilor și, bineînțeles, ne bucurăm că, până duminică seara, când va avea loc finala, aici, în fiecare seară, este activitate culturală frumoasă, intensă și, bineînțeles, fotbal de calitate. Mulțumesc, Bakota Band și alți interpreți care vor evolua pe parcursul acestor zile”, a menționat primarul.

Nicolae Dandiș a invitat toți cetățenii din Cahul și din împrejurimi să participe la Cahul Football Fest, promițând o săptămână cu muzică live, concursuri și alte distracții pentru toata familia și prieteni.

„Vă invităm în fiecare seară aici, în piața independenței, că va fi un program intensiv, spuneam, de la ora 20, practic, până la după miezul nopții, așa că vă invităm cu familiile, cu prietenii să asistăm la niște meciuri extraordinare din Campionatul European. Mulțumesc încă o dată și vizionare plăcută acestor meciuri extraordinare”.

Potrivit dispoziției nr. 399 din 09.07.2024, Cahul Football Fest este un eveniment organizat în cadrul programului „Cahul Capitala Tineretului 2024”. Concretizăm că la moment, sumele pentru organizarea evenimentului nu sunt specificate.

Vezi aici și programul activităților:

Articole similare