Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: Mai mult de jumătate de Parc erau numai sălbătăciuni, pe sub care mormane de gunoi

Nicolae Dandiș: Mai mult de jumătate de Parc erau numai sălbătăciuni, pe sub care mormane de gunoi

rimarul mun. Cahul reacționează la știrea de dimineață în care apar imagini video cu drona și poze de sus a Parcului Veteranilor.

Într-un comentariu pe facebook, primarul municipiului a specificat: „Mai mult de jumătate de Parc erau numai sălbătăciuni, pe sub care erau mormane de gunoi, noi am început anul trecut să curățim acei arbori, ramuri uscate, etc. Vom continua și chiar în zilele următoare. Nu s-au plantat acolo arbori în ultimii ani”.

Totodată, Edilul a menționat că are un plan concret cu multe proiecte pentru Lapaevca și pentru zonele verzi și știe ce trebuie de făcut.

Citește și: NO COMMENT. Ce a rămas din Parcul Veteranilor din Cahul

Pentru a avea consecutivitate logică și coerentă în lucrul nostru, recent, împreună cu experții de la Gradina Botanică am finalizat elaborarea proiectului tehnic de amenajare a Parcului (cost total estimativ necesar – 13 mln. lei), ce plante trebuie plantate, unde, alei, teren de sport și joaca, parcări, etc. Având acum acest proiect, căutăm resurse.  Până în vară vom finaliza curățarea și pregătirea terenului, ca în toamnă să începem I etapa – plantarea. Ulterior, în funcție de resurse, vom realiza integral acest proiect” a punctat Nicolae  Dandiș.De asemenea, domnul primar a menționat că ar urma de revizuit și denumirea parcului din Parcul Veteranilor în Parcul Tineretului.

Articole similare