Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: „Mulțumesc cahulenilor. Prin activitatea fiecăruia dăm o speranță pentru generațiile care vin după noi”

Nicolae Dandiș: „Mulțumesc cahulenilor. Prin activitatea fiecăruia dăm o speranță pentru generațiile care vin după noi”

De Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, municipiul Cahul își sărbătorește Hramul. Cu această ocazie, Primăria municipiului Cahul a organizat diverse evenimente pentru comunitatea locală. Nicolae Dandiș, primarul localității, a transmis un cuvânt de felicitare cetățenilor în cadrul activităților culturale desfășurate în Piața Independenței.

„Vin în primul rând cu un mesaj de mulțumire și recunoștință lui Dumnezeu pentru tot ce avem și, bineînțeles, pentru pace. Mulțumesc pentru toate realizările noastre și a tuturor celor care muncesc zi de zi ca situația socială, economică, culturală, educațională să prospere. Totodată le mulțumesc cahulenilor pentru că prin activitatea noastră, a fiecăruia de zi cu zi dăm o speranță pentru generațiile care vin după noi. Hramul localității este un motiv de a reflecta mai mult la viața spirituală, la tot ce înseamnă binecuvântarea localității. Fie ca dragostea și buna înțelegere să dăinuie în fiecare din familiile noastre”, a declarat Primarul.

Totodată edilul și-a exprimat recunoștința față de instituțiile care aduc contribuție în dezvoltarea și prosperarea municipiului cât și fiecărui cahulean în parte.

Articole similare