Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiş: Ne rugăm ca acest pământ, această ţară, acest oraş să fie binecuvântate de Dumnezeu cu pace

Nicolae Dandiş: Ne rugăm ca acest pământ, această ţară, acest oraş să fie binecuvântate de Dumnezeu cu pace

Primarul oraşului Cahul a făcut aceste declaraţii pe 21 noiembrie a.c., când Cahulenii serbează Hramul localităţii.

„Astăzi este o sărbătoare deosebită pentru Cahul, este Hramul localităţii. Vreau să mulţumesc Catedralei Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril şi tuturor părinţilor care sunt implicaţi în activitatea spirituală a oraşului nostru” a declarat domnul Dandiş.

Acţiunile culturale au demarat cu Serviciul Divin la Catedrala Sf. Arhangheli Mihail şi Gavril din Cahul, după care au fost puse mese de binefacere şi desfăşurat un program artistic în Piaţa Horelor din oraş. 

„Are grijă Dumnezeu de noi. Ne rugăm ca acest pământ, această ţară, acest oraş să fie binecuvântate Dumnezeu cu pace, cu sănătate, cu înţelepciune, cu prosperitate, ca să avem din plin tot cea ce ne dorim. Cel mai mult ne dorim să fie o atmosferă de înţelepciune, de credinţă, o atmosferă spirituală plăcută lui Dumnezeu, bună şi apreciată de oameni” a mai adăugat domnul primar.

Totodată, de Hramul localităţii, Primarul oraşului a semnat un acord de înfrăţire cu or. Tecuci, România, iar reprezentanţii oraşelor din România cu care este înfrăţit or. Cahul au fost prezenţi la Hram.  

„Toţi oaspeţii ne-au onorat cu prezenţa şi este un semnal că sunt prietenii noştri, sunt cei care doresc, alături de noi, să petreacă o zi frumoasă, importantă pentru cahuleni” a punctat Nicolae Dandiş.

Programul activităţilor a continuat până seara târziu, în Piaţa Horelor din oraş evoluând trupa Proconsul, iar seara a finisat cu hora de sărbătoare şi focuri de artificii.  

Articole similare