Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dandiș: Voi lucra pentru oraș nu pentru interesele unui partid ori interesele unor grupuri economice

Nicolae Dandiș: Voi lucra pentru oraș nu pentru interesele unui partid ori interesele unor grupuri economice

Declarațiile aparțin candidatului independent la funcția de primar al orașului Cahul Nicolae Dadniș și au fost făcute în cadrul dezbaterilor de la Moldova 1.

Dezbaterile au avut loc fără participarea lui Ptru Burlacu, candidat PCRM, care potrivit prezentatorului, nu a dat curs invitației.  

”Este pentru prima dată în istoria orașului Cahul în care aveți de ales între vechea clasă politică locală și altă generație care nu a fost compromisă cu scheme sau acte de corupție. Pentru Cahul este nevoie de o administrație care să nu țină cont de o culoare politică. Ca primar independent voi face tot posibilul să fiu Primarul cahulenilor indiferent de forța politică pe care o prezintă vom lucra pentru orașul Cahul” a mai declarat domnul Dandiș. 

Acesta s-a referit și la modul în care a decurs campania electorală: „Au fost mai multe minciuni la adresa mea în această campanie. Memoria la toți cei care au decedat în cel de-al doilea război mondial și alte acțiuni trebuie să fie organizate aceste activități. Niciodată nu am propus să fie înlocuite anumite evenimente culturale.”

„Deseori am avut situații între care oamenii au avut de ales răul mai mic. Stimați Cahuleni, fiecare cetățean este important, fiecare poate să vie cu o idee și să fie ascultat.  Vreau să îmi consacru timpul pentru bunăstarea orașului Cahul. Voi lucra pentru oraș, nu pentru interesele unui partid ori interesele unor grupuri economice. Mă tem de Dumnezeu și voi respecta cu strictețe legile pentru oamenii simpli” a punctat Nicolae Dandiș.  

Reamintim că pe 28 iunie va avea loc turul II de scrutin pentru alegerea Primarului orașului Cahul, iar în cursă sunt incluși doi candidați: Nicolae Dadniș, candidat independent și Petru Burlacu, actualul primar din partea PCRM.

Precizăm că după rezultatele primului tur de scrutin, Nicolae Dandiș l-a devansat pe contracandidatul, acumulând cu 10% mai mult.  Până la moment mai multe partide politice și reprezentanți ai societății civile au declarat susținerea lui Nicolae Dandiș în turul II de scrutin. 

Articole similare