Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dunas: „Fie ca viitorul nostru, care sunt copiii, să se bucure că am știut să avem demnitate și suveranitate”

Nicolae Dunas: „Fie ca viitorul nostru, care sunt copiii, să se bucure că am știut să avem demnitate și suveranitate”

În contextul Zilei Independenței Republicii Moldova, președintele raionului Cahul, Nicolae Dunas, a transmis un mesaj de felicitare către cetățenii și locuitorii mun. Cahul.

În discursul său, președintele și-a exprimat recunoștința față de cei care și-au dedicat viețile pentru ca țara să rămână independentă.

„Noi împreună, astăzi, suntem la această sărbătoare a Independenței declarând că avem demnitate, suveranitate și suntem un popor moldovenesc, pentru care cu multă recunoștință ne plecăm în fața celor care și-au dat chiar și viața, ca țara noastră pe harta geografică a lumii să rămână „Republica Moldova”, o țară independentă”, a spus Nicolae Dunas.

De asemenea, președintele le-a mulțumit celor care astăzi contribuie ca țara noastră să fie nu numai plasată pe hartă, dar să fie și o țară în care toți pot spune că Republica Moldova este un stat în care poți avea încredere.

„Noi astăzi facem statulul R. Moldova să radieze. Fie ca viitorul nostru, care sunt copiii, să se bucure că am știut să avem demnitate și suveranitate, iar independența noastră să triumfe întotdeauna”, a încheiat Nicolae Dunas, președintele raionului Cahul.

Articole similare