Publică un anunț
piatasud.md

Nicolae Dunas: „Munca dumneavoastră are de-a face cu cei cărora le oferiți speranța”

Nicolae Dunas: „Munca dumneavoastră are de-a face cu cei cărora le oferiți speranța”

Ziua profesională a Lucrătorului Medical și a Farmacistului a fost sărbătorită la Palatul de Cultură „Nicolae Botgros” din Cahul. Evenimentul a fost marcat prin recunoașterea și aprecierea muncii și abilităților personalului medical în a oferi încredere și speranță pacienților.

La eveniment au participat profesioniști din domeniul sănătății: medici, asistenți medicali și farmaciști, precum și reprezentanți ai autorităților locale.

În cadrul discursurilor de felicitare ținute de medici și autorități locale, s-a vorbit despre importanța și contribuția lucrătorilor medicali în societate.

Președintele Consiliului Raional Cahul, Nicolae Dunas, a adus un omagiu eroilor sănătății și a apreciat munca acestora, spunând că aceștia nu sunt doar doctori, ci și psihologi buni, capabili să ofere încredere și speranță în situații dificile.

„Munca dumneavoastră are de-a face cu cei cărora le oferiți speranța pentru ultimele clipe, sau chiar speranța la mijloc de viață, speranța la început de viață, pentru că aceasta este meseria dumneavoastră – să oferiți încredere”, a declarat Nicolae Dunas.

Fiecare sărbătorit a fost întâmpinat cu un buchet de flori în semn de recunoștință pentru efortul depus. Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de interpretul de muzică ușoară Ion Suruceanu, care a adus un moment de bucurie pentru public.

Articole similare