Publică un anunț
piatasud.md

Nicon Pîslari, consilier municipal PSRM: ” Noi nu facem politică în cadrul consiliului municipal”

Nicon Pîslari, consilier municipal PSRM: ” Noi nu facem politică în cadrul consiliului municipal”

”Întreaga noastră fracțiune optează în activitatea sa soluționarea problemelor existente a municipiului. Noi nu facem politică în cadrul consiliului municipal”, susține Nicon Pîslari.

În cadrul ultimei ședințe a consiliului municipal au fost discutate mai multe problem sociale. Dintre care: scutirea unor taxe a agenților economici care nu au putut să-și continue activitatea timp de două luni; semnarea acordului de colaborare cu municipiul Iași din România.

”Consider că decizia privind acordarea scutirilor de taxe a fost una din cele mai importante subiecte discutate în cadrul ședinței.  Deasemenea două subiecte la implimentarea unor proiecte în cadrul programului de grantului EU4CAHUL”, menționează consilierul municipal.

Deasemeni,  Nicon Pîslari și-a expus parerea referitor la problematica activității pieței centrale Cahul. ”Pentru mulți cetățeni vânzarea în piață este unica sursă financiară. După părerea mea unele restricții decise în cadrul ședințelor sunt prea stricte. Sperăm  ca piețele să lucreze și în continuare.”

Articolul este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Creșterea gradului de transparență a Primăriei și a Consiliul municipal Cahul” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare