Publică un anunț
piatasud.md

Nina Hariton din Slobozia Mare a impresionat jurații showului „Chefi la cuțite”. Este prima femeie care a luat trei cuțite de aur

Nina Hariton din Slobozia Mare a impresionat jurații showului „Chefi la cuțite”. Este prima femeie care a luat trei cuțite de aur

Ea este prima femeie care a reușit să obțină trei cuțite de aur. Cine e și cum a impresionat în emisiunea culinară de la Antena 1, moderată de Gina Pistol. Cu ce chef a dorit să meargă mai departe, în etapele următoare, scrie fanatic.ro.

Nina Hariton este participanta de la Chefi la cuțite care i-a impresionat pe jurații show-ului. Femeia în vârstă de 31 de ani, este originară din Slobozia Mare, raionul Cahul, locuiește în Paris, acolo unde este agent imobiliar, însă unul dintre visele sale a fost să ajungă în fața chefilor de la Antena 1.

Concurenta a vrut inițial să pregătească Crepes Suzette, dar a renunțat la idee. Ulterior, a început să gătească un piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats care i-a dat gata pe jurați.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și i-au arătat femeii că i-au oferit trei cuțite. Surpriza cea mare a venit abia când concurentul de la America Express i-a dat cuțitul de aur.

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a mărturisit concurenta în timp ce își pregătea rețeta, transmite a1.ro.

Articole similare