Publică un anunț
piatasud.md

Noi detalii despre bărbatul ucis și ascuns într-un beci părăsit, la Drochia. Suspectul era căutat de către polițiștii din Cahul

Noi detalii despre bărbatul ucis și ascuns într-un beci părăsit, la Drochia. Suspectul era căutat de către polițiștii din Cahul

Au apărut noi detalii despre cazul din localitatea Zgurița, raionul Drochia, unde oamenii legii au găsit un cadavru într-un beci părăsit, după ce au fost anunțați despre asta de către o femeie care s-a certat cu concubinul. Ultimul era anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliție Cahul pentru huliganism, transmite deschide.md

Femeia a avut un conflict cu concubinul său, iar ultimul a luat-o la pumni. Sora victimei a alertat oamenii legii despre acest caz, iar când poliția a venit la fața locului, femeia le-a spus că concubinul său, un tânăr în vârstă de 32 de ani, originar din localitatea Bădicul Moldovenesc, Cahul, ar ascunde un cadavru într-un beci părăsit din localitate.

Ulterior, oamenii legii au verificat beciul și au găsit, așa cum le-a zis femeia, cadavrul unei persoane, după care au solicitat intervenția grupului operativ din cadrul IP Drochia, dar și un medic legist.

Ofițerii de investigații au stabilit că trupul neînsuflețit este al unui bărbat de 38 de ani și zăcea acolo de aproximativ o săptămână de zile.

Acesta, în seara de 22 ianuarie anul curent, împreună cu tânărul de 32 de ani au consumat împreună băuturi alcoolice. Din motive încă necunoscute de anchetă, între cei doi s-a iscat o ceartă care a culminat cu crimă. Tânărul a luat o funie și și-a strangulat colegul de pahar.

Trupul neînsuflețit al victimei la târât și l-a lăsat să zacă în beciul unei gospodării părăsite unde a și fost găsit ieri de polițiști.

Tânărul de 32 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost intentat un dosar penal pentru omor. Totodată, s-a stabilti că acesta mia are antecedente penale, iar din luna octombrie 2020, era anunțat în căutare de către Inspectoratul de Poliției Cahul pentru un caz de huliganism.

Articole similare