Publică un anunț
piatasud.md

O femeie și-a înjunghiat iubitul, într-un sat din raionul Cahul. Ambii sunt foști pușcăriași

O femeie și-a înjunghiat iubitul, într-un sat din raionul Cahul. Ambii sunt foști pușcăriași

O femeie a fost reținută de oamenii legii, după ce și-ar fi înjunghiat și a sunat la 112 declarând că așa l-ar fi găsit în casă. Cazul avut loc în această după-amiază, în jurul orei 16:35, în localitatea Lebedenco, din raionul Cahul.

Sursele Deschide.MD susțin că victima ar fi un bărbat în vârstă de 54 de ani, care ar fi fost înjunghiat de către concubina sa, o femeie în vârstă de 57 de ani, transmite deschide.md

Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar ulterior între ei s-ar fi iscat un conflict. Bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii pe diferite părți ale corpului, iar aceasta a luat un cuțit de bucătărie pe care i l-a înfipt în inimă.

Femeia a sunat la Serviciul Unic 112 și a declarat că l-ar fi găsit înjunghiat. Ulterior, când poliția a venit la fața locului, femeia și-a recunoscut vina și a fost reținută pentru 72 de ore.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă fiind internat în secția de reanimare.

Sursele noastre susțin că cei doi anterior și-au ispășit pedepsele în instituții de detenție. Bărbatul a fost eliberat în anul 2018, din Penitenciarul Nr.3 Leova, unde și-a ispășit pedeapsa pentru omor, iar femeia s-a aflat timp de 10 ani în Penitenciarul de la Rusca, pentru tentativă de omor.

Articole similare