Publică un anunț
piatasud.md

O polițistă din cadrul IP Cahul a revenit beată la lucru, după pauză. Reacția IP Cahul

O polițistă din cadrul IP Cahul a revenit beată la lucru, după pauză. Reacția IP Cahul

Caz ieșit din comun la IP Cahul. O polițistă a revenit beată la lucru după ce s-a învoit de la superior pentru câteva ore, transmite telegraph.md cu referire la NewsIn.md

În timpul discuției, de la angajată s-a simțit un miros specific de alcool, astfel, a fost îndreptată către IMSP Cahul, fiindu-i colectate mostre de sânge pentru stabilirea gradului de alcoolemie.

Pe numele polițistei a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale.

Ca urmare, angajata IP Cahul din propria inițiativă a depus cerere privind încetarea raportului de activitate.

IP Cahul a venit cu o reacție la informația apărută în presă:

„Confirmam că ieri, o angajată a IP Cahul s-a prezentat la serviciu în jurul orei 11:35, după ce polițista s-a învoit de la superior pentru câteva ore. În timpul discuției, de la angajată s-a simțit un miros specific de alcool, astfel, a fost îndreptată către IMSP Cahul, fiindu-i colectate mostre de sânge pentru stabilirea gradului de alcoolemie. Pe numele polițistei a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și luarea unei decizii legale. Ca urmare, angajata IP Cahul din propria inițiativă a depus cerere privind încetarea raportului de activitate. Menționăm că, nu tolerăm asemenea comportament printre angajații Inspectoratului de Poliție Cahul”.

Articole similare