Publică un anunț
piatasud.md

O tânără din Cahul s-a lansat în showbusinessul moldovenesc //VIDEO

Cristina Zagorodnii, o tânără din Cahul, s-a lansat cu un videoclip în showbusinessul moldovenesc, aducând un suflu proaspăt și o nouă energie în industria muzicală din țară.

Deși cariera ei muzicală a început recent, Cristina a câștigat deja o bază de fani loiali prin activitatea sa în cadrul proiectului ”Surprinde-mă frumos!”, cu muzică live, felicitări personalizate și o gamă largă de cadouri originale.

Premiera cântecului „În casa mare” şi a videoclipului care-l însoţeşte, a avut loc la 14 februarie pe Youtube, la Mareshow. Textul și muzica aparțin lui Marian Crețu aka Capushon.

Videoclipul a fost realizat cu ajutorul echipei de filmare Mogoli Lucia şi Alexei, care s-au ocupat de filmarea şi montajul imaginilor.  Locaţia aleasă pentru filmarea videoclipului a fost Pensiunea Eco-Village Văleni și grădiniţa „Garofiţa”, din satul Cotihana. Aici, Cristina a cântat alături de Ansamblul Etno-folcloric Vălenăşiţele şi Ansamblul de muzică şi dans „Cimpoieş”. Aceştia au contribuit la crearea unei atmosfere autentice şi pline de farmec.

Cristina ne-a mărturisit că pregătește încă două producții muzicale.

Reamintim că municipiul Cahul a dat estradei naționale așa interpreți ca : Satoshi, Stela Botez și Olga Tira. Totodata, din Cahul se trag interpreți de muzică populară cu renume național și internațional cum ar fi Ioana Capraru, Maria Sarabaș și Gabriel Nabunu.

Articole similare