Publică un anunț
piatasud.md

Oportunitate pentru femei. Granturi de 20 mii lei. Au mai rămas câteva zile pentru aplicare!

Oportunitate pentru femei. Granturi de 20 mii lei. Au mai rămas câteva zile pentru aplicare!

Centrul de Informatii Universitare anunță lansarea concursului de granturi mici pentru femei, din cadrul proiectului ”„Women’’s Digital Center””, organizat cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova – proiect de educație digitală și antreprenorială pentru femeile și tinerele din RM, cu vârsta cuprinsă între 18 și 45 ani, care doresc să inițieze sau dezvolte o afacere.

În cadrul a două ediții de proiect, participantele au beneficiat de instruiri oferite, în format offline și online, pe 4 module tematice: alfabetizarea digitală, inițiere în antreprenoriat, promovarea online a afacerii, aplicații utile și crearea de website.

Scopul prezentului concurs este susținerea participantelor „Women’’s Digital Center” în lansarea unei afaceri sau dezvoltarea unei afaceri existente și creșterea oportunităților economice ale acestora, prin oferirea de granturi financiare.

Ca urmare a concursului, 30 de participante, absolvente ale programului Women’s Digital Center, vor beneficia de granturi în valoare de a câte 20.000 lei.

Mai multe detalii, inclusiv formularele de aplicare le găsiți aici.

Articole similare