Publică un anunț
piatasud.md

Oportunități noi pentru tinerii din Cahul: Despre ce este vorba în noul proiect

Oportunități noi pentru tinerii din Cahul: Despre ce este vorba în noul proiect

În anul 2024 regiunea Cahul devine centrul unei noi inițiative menite să promoveze serviciile de tineret și educația non-formală din municipiu. A.O. Centrul Regional de Dezvoltare Comunitară a anunțat lansarea proiectului „Promovarea serviciilor de tineret și a educației non-formale în regiunea Cahul”, care este implementat în perioada aprilie – iulie 2024.

Proiectul își propune să ofere tinerilor din Cahul informații clare și accesibile despre resursele și oportunitățile pentru dezvoltarea personală și educație non-formală. Unul dintre obiectivele cheie este maparea tuturor entităților care oferă servicii de tineret în regiune pentru a crea o rețea bine structurată de suport pentru tineri.

În plus, în cadrul proiectului va fi organizată conferința lucrătorilor de tineret, care va stimula colaborarea între organizațiile de tineret din Cahul. Acest eveniment va oferi un spațiu pentru discuții despre strategiile de colaborare și soluțiile inovatoare pentru dezvoltarea serviciilor de tineret.

Reprezentanții A.O. C.R.D.C. cred că această inițiativă va aduce beneficii importante comunității de tineri din Cahul. Proiectul este gândit pentru a construi o punte între tineri și resursele disponibile, creând astfel legătură mai puternică în cadrul comunității.

“Ne dorim ca tinerii să se simtă conectați și sprijiniți. Scopul nostru este să le oferim instrumentele necesare pentru a se dezvolta și pentru a contribui activ la viața comunității”, spune coordonatoarea de proiect, dna. Arabadji Arina A.O. C.R.D.C.

Articole similare