Publică un anunț
piatasud.md

Participanții la expoziția Fabricat în Moldova au fost menționați de Consiliul raional Cahul

Participanții la expoziția Fabricat în Moldova au fost menționați de Consiliul raional Cahul

Agenții economici ce au reprezentat raionul Cahul în cadrul Expoziției Naționale „Fabricat în Moldova”, ediția a XX-a, au fost menționați cu diplome. 

Diplomele au fost înmânate  pentru participare în cadrul expoziției, cât și pentru  promovarea imaginii raionului prin produsele autohtone, contribuind astfel la dezvoltarea economiei regiunii, transmite cahul.md

Președintele raionului Cahul, dl Nicolae Dunas, a venit cu un mesaj de felicitare şi apreciere pentru colaborarea dintre agenții economici și Consiliul raional Cahul, asigurând susținerea și promovarea producătorilor autohtoni la nivel național.

CITEȘTE ȘI: Zece producători din mun. Cahul își vor prezenta produsele la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2023

Consiliul raional Cahul a contribuit cu suma de 25000 lei pentru organizarea participării producătorilor la evenimentul respectiv, oferind posibilitatea de promovare a micilor afaceri.

Reamintim că Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2023, desfășurată la Moldexpo, Chișinău, a avut loc în perioada 1-5 februarie. La expoziția, 10 producători au reprezentant raionul Cahul. 

Articole similare