Publică un anunț
piatasud.md

Patru vânzători de droguri din Raionul Cahul au vrut să câștige 500.000 de lei, dar au ajuns pe mâna polițiștilor

Patru vânzători de droguri din Raionul Cahul au vrut să câștige 500.000 de lei, dar au ajuns pe mâna polițiștilor

Ar fi câștigat 500 de mii de lei din vânzarea ilicită a drogurilor dacă planurile nu le-ar fi fost date peste cap de oamenii legii, transmite agora.md.

Patru bărbați din raionul Cahul au fost reținuți de poliție, fiind suspectați  de păstrarea şi realizarea în cantităţi mari şi deosebit de mari a drogurilor de tip ,,Hidroponică”. Oamenii legii  au efectuat percheziţii la domiciliile suspecților. 

În rezultatul perchezițiilor efectuate, polițiștii au depistat şi ridicat circa cinci kg de droguri valoarea acestora pe piața tenebră constituie 500.000 de lei.

Totodată la domiciliul unuia din figuranți au fost depistate mai multe muniții de diferit calibru și o arma de vânătoare care era încărcată cu cartușe, toate deținute ilegal.

Suspecții s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 19 și 35 de ani, originari din raionul Cahul, anterior fiind judecați.

Drogurile, munițiile și arma, toate au fost ridicate, sigilate și expediate la poliție, pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Trei bărbați au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile, iar unul este cercetat în stare de libertate. Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare de până la 15 ani.

Articole similare