Publică un anunț
piatasud.md

Pavel Anton: Schemele lui Plahotniuc s-au înrădăcinat în structurile de stat din raionul Cahul // VIDEO

Pavel Anton: Schemele lui Plahotniuc s-au înrădăcinat în structurile de stat din raionul Cahul // VIDEO

O demonstrație publică a fost organizată recent la Cahul de către reprezentanții unui partid politic extraparlamentar, condus la cahul de ex. consilierul municipal Pavel Anton. 

Imagini video de la eveniment au fost publicate pe pagina de facebook a partidului. În discursul său, Pavel Anton a atacat conducerile din ultimii 10 ani ai țării, dar și a menționat că situația nu este mai bună nici la nivel local, în raionul Cahul. 

„Observăm ca la nivel de raionul Cahul nu sunt schimbări. Schemele lui Plahotniuc s-au înrădăcinat în structurile de stat din raionul Cahul… Noi pierdem țara, noi pierdem oamenii, noi pierdem timpul pentru adevăratele schimbări. Schimbări în numele oamenilor simpli, bătrâni, copii, schimbări în numele majorității cetățenilor” a declarat Pavel Anton.

Pavel Anton a chemat cetățenii, indiferent de viziunile politice, la unitate și pentru a face presiuni pentru ca parlamentul să fie dizolvat. 

„Casa de toleranță sub denumirea Parlament trebuie desființat. Deputații de valută și putanele politice nu au dreptul să ne condică, să ne reprezinte în parlament, nu au dreptul să adopte legi, legi banditești”  a mai declarat Pavel Anton. 

La eveniment a luat cuvântul și Sergiu Basarab, om de afaceri din domeniul transportului public urban în municipiul Cahul. 

„Mă adresez deputaților: ne-ați făcut de rușine nu doar în fața statelor vecine, dar și în fața întregii lumi. V-ați cumpărat, v-ați vândut. Ați cumpărat alegătorii cu banuți, dar singuri v-ați vândut pe milioane de euro” a menționat Sergiu Basarab. 

Menționăm că Pavel Anton a fost consilier municipal Cahul în mai multe mandate, fiind parte a fracțiunii Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, în anii 2011 – 2019 fiind și președintele fracțiunii PSRM în Consiliu. 

Autor: ziuadeazi.md
Distribuie