Publică un anunț
piatasud.md

Pe 24 mai Consiliul Raional Cahul se convoacă în ședință ordinară

Pe 24 mai Consiliul Raional Cahul se convoacă în ședință ordinară

Ședința ordinară a Consiliului Raional Cahul va avea loc marți, 24 mai 2024. Ședința va începe la ora 10:00 și va avea loc în incinta Consiliului Raional Cahul, situat în Piața Independenței 2, la etajul II, sala de ședințe.

Printre principalele subiecte sunt numirea în funcție a noului șef IMSP Centrul de Sănătate Cahul, modificarea bugetului raionului Cahul și altele.

Agenda ședinței include următoarele subiecte:

 1. Cu privire la activitatea Consiliului de administrație, a administratorului și la activitatea economico-financiară a Î.M. „Centrul Stomatologic Raional Cahul” pe anul 2023 (cu repartizarea profitului net).
 2. Cu privire la activitatea Consiliului de administrație, a administratorului și la activitatea economico-financiară a Î.M. „Biroul de Prospecţiuni şi Proiectare” pe anul 2023 (cu repartizarea profitului net).
 3. Cu privire la aprobarea Regulamentului privind constituirea şi funcţionarea Consiliului Raional Cahul.
 4. Cu privire la modificarea bugetului raional Cahul pentru anul 2024.
 5. Cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de rezervă al Consiliului Raional Cahul.
 6. Cu privire la intenția Consiliului Raional Cahul de a obține statut de asociat în „SERVCOM SUD” SRL.
 7. Cu privire la aprobarea deciziei Comisiei raionale de privatizare a fondului de locuințe.
 8. Cu privire la transmiterea, cu tilu gratuit, a bunurilor procurate în cadrul măsurii investiționale „Sistem de management integrat al deșeurilor”. 
 9. Cu privire la transmiterea unor bunuri.
 10. Cu privire la acordarea în comodat a bunurilor imobile (la nivel de încăperi) Agenției Teritoriale de Asistență Socială Sud.
 11. Despre modificarea Deciziei 2/3 din 29 martie 2024 „Cu privire la instituirea Instituției Publice „Școala Sportivă Raională Cahul”.
 12. Despre modificarea Deciziei nr.03/19 din 22 decembrie 2023 „Cu privire la instituirea Comisiei de concurs pentru ocuparea funcțiilor publice vacante de conducere”.
 13. Despre modificarea Anexei nr.2 la Decizia nr.03/09 din 22 decembrie 2023 „Cu privire la transmiterea în comodat a unor bunuri imobile”.
 14. Despre modificarea punctului 1 din Decizia nr. 2/20 din 29 martie 2024 „Cu privire la transmiterea, cu titlu gratuit, a unui mijloc de transport”.
 15. Cu privire la încetarea raporturilor de serviciu.
 16. Cu privire la numirea șefului IMSP ,,Centrul de Sănătate Cahul”.

Echipa ziuadeazi.md va transmite LIVE ședința pe pagina de Facebook.

Articole similare