Publică un anunț
piatasud.md

Percheziții matinale în dosarul de corupere a alegătorilor: Descinderi la stafful electoral al candidatului PP Șor din Găgăuzia

Percheziții matinale în dosarul de corupere a alegătorilor: Descinderi la stafful electoral al candidatului PP Șor din Găgăuzia

Oamenii legii au descins cu percheziții la membrii staffului electoral al candidatului Partidului Șor din Găgăuzia.

Informația a fost confirmată pentru TV8 de către purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, care ne-a precizat că acțiunile de urmărire penală au loc în dosarul de corupere a alegătorilor.

Acțiunile sunt desfășurate de Centrul Național Anticorupție, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, sub conducerea procurorilor anticorupție. 

Mai multe detalii vor fi comunicate după finalizarea acțiunii.

Cu o reacție la descinderile din dimineața de 13 mai au venit și reprezentanții formațiunii Șor: 

„În această dimineață, conducerea staff-ului și mulți activiști ai Partidului „ȘOR” s-au trezit din nou cu mascați la ușă, înarmați cu arme automate. Este o nouă acțiune ilegală, prin care se încearcă să pună presiune pe singurul candidat, care apară real interesele cetățenilor din Găgăuzia și nu este controlat de regimul criminal de la Chișinău … Noi am acționat strict conform normelor electorale ale UTA Găgăuzia și Republicii Moldova și vom apăra pe toate căile legale dreptul cetățenilor la libera alegere. Pentru aceasta e nevoie și de o susținere masivă a cetățenilor, care trebuie să își apere dreptul la vot și posibilitatea de a trăi într-o Găgăuzie de vis. Învingem împreună!”

Articole similare