Publică un anunț
piatasud.md

Peste 125 de femei au finalizat cursurile gratuite de Educație Digitală și Antreprenorială

Peste 125 de femei au finalizat cursurile gratuite de Educație Digitală și Antreprenorială

Centrul „CONTACT-Cahul” desfășoară cursuri gratuite de Educație Digitală și Antreprenorială în cadrul proiectului „Women’s Digital Center”,  implementat de către Centrul de Informații Universitare, finanțat de către Fundația Orange Moldova.

În perioada ianuarie – mai 2021, 127 femei au beneficiat de instruire teoretică și practică în 4 domenii generale:

  1. Inițiere în Antreprenoriat,
  2. Promovare Online, 
  3. Alfabetizare Digitală, 
  4. Aplicații utile și crearea unui web-site. 

Fiecare beneficiară a instruirilor este gata să-și transforme în realitate visul și ideea de creare sau dezvotare a unei afaceri.  Cursurile de formare continuă, dar numărul de locuri rămase este limitat. Dacă te înscrii imediat poți prinde ultima șansă oferită de Centrul ”CONTACT-Cahul” în proiectul „Women’s Digital Center”. 

Urmăriți pagina de facebook https://www.facebook.com/contactcahul pentru mai multe detalii și informații cu privire la programul de mini-granturi, care va fi lansat!

Este ultima șansă de a beneficia de cursurile GRATUITE! 

Intră pe pagina de FB a CONTACT-Cahul și citește reacțiile participantelor, care deja au beneficiat de acest curs, aceasta te va inspira și motiva pe deplin! 

Înregistrarea se face accesând link-ul: https://forms.gle/QzgLaTpzPrty4pJg7

Instruirile sunt organizate de Centrul CONTACT-Cahul, în cadrul proiectului “Women’s Digital Center”, implementat de către Centrul de Informații Universitare, cu suportul financiar integral al Fundației Orange Moldova.

Articole similare