Publică un anunț
piatasud.md

FOTO// Peste 8 000 kg de produse alimentare și de igienă au fost donate nevoiașilor din sudul țării

FOTO// Peste 8 000 kg de produse alimentare și de igienă  au fost donate nevoiașilor din sudul țării

În ajunul Crăciunul pe stil nou, Asociația Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova, împreună cu Consulatul General al României la Cahul, au donat peste 8 000 kg de produse alimentare și de igienă pentru persoanele social vulnerabile din sudul țării.

Donațiile vor ajunge în casele a peste 800 de copii, vârstnici și alte categorii de cetățeni defavorizați. Acțiunea face parte din cea de-a patra ediție a campaniei de caritate „AIR de Sărbători”.

„Ne bucurăm că și în acest an am reușit să aducem bucurie în inimile noastre și ale celor din jur prin fapte bune. Cu ajutorul parohiilor din sudul republicii, produse alimentare și de igienă vor fi distribuite familiilor social-vulnerabile din mai multe localități”, se arată în mesajul AIR.

Episcopul Basarabiei de Sud, Veniamin, a binecuvântat echipa AIR  și a mulțumit pentru darurile oferite tuturor celor care au nevoie de ajutor.

Președintele executiv al asociației, Dan Nuțiu, și-a exprimat recunoștința pentru activitatea prodigioasă a bisericii române în Republica Moldova și a reiterat sprijinul necondiționat al comunității de afaceri din România.

Author: ziuadeazi.md