Publică un anunț
piatasud.md

Planifici o călătorie de Ziua Îndrăgostiților? Iată ofertele

Planifici o călătorie de Ziua Îndrăgostiților? Iată ofertele
© Honeymoon travel planning

Ziua îndrăgostiților este o zi specială, motiv pentru care agențiile de turism din Cahul oferă cuplurilor oportunitatea de a face o călătorie minunată și memorabilă, cu oferte de City Break-uri în orașele preferate, precum Roma, Veneția, Viena, Istanbul sau mini-vacanțe în orice oraș dorit.

Prețurile aproximative pentru aceste călătorii variază între 295 și 450 euro de persoană, în funcție de destinație. De exemplu:

  • Mini-vacanțele în Roma, Veneția, Viena încep cu prețuri de la 295 Euro de persoană, cu bilete avia incluse și cazare 3 nopți, vacanță la Istanbul de la 410 Euro de persoană, cu bilete avia, cazare 3 nopți și mic dejun inclus.
  • Pentru un City Break la Nisa, unul din frumoasele orașe ale Franței, cu bilet avia, cazare, mic dejun prețurile sunt de la 429 Euro de persoană.
  • Spre Egipt, de Ziua Îndrăgostiților prețurile încep de la 450 Euro de persoană, pentru hotel de 5 stele, pe 7 nopți cazare cu All Inclusive.

În prețul pachetelor de vacanță este inclus zborul tur-retur din Chișinău, transferul aeroport-hotel-aeroport, cazarea, asigurarea medicală, masa, în dependență de hotelul selectat. Pentru familiile cu copii sunt oferte speciale la mare, în Egipt, de la 1190 euro de persoană.

”Pentru a face rezervări, turiștii pot să se informeze venind direct la agenție sau contactându-ne la telefon. De asemenea, îi sfătuim să verifice valabilitatea actelor și să se informeze despre clima țării alese. Iar cuplurilor care vor să aibă o vacanță frumoasă, le recomandăm doar să aleagă destinația, iar de restul detaliilor ne ocupăm noi”, Liudmila, manager agenția de turism Vlad Tur, Cahul.

Author: ziuadeazi.md