După ce Comisia Electorală Centrală a aprobat componența nominală a CECER Cahul nr. 7, la ora 12:00 membrii s-au întrunit în ședință.

În cadrul ședinței au fost aleși președintele, vicepreședintele și secretarul CECER Cahul, dar și anunțată data și locul începerii recepționării actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de consilier raional și eliberarea listelor de subscripție pentru doritorii de a candida independenți.

Astfel, Președinte a CECER Cahul nr. 7 a fost aleasă doamna Cornelia Prepeliță, Secretara Consiliului Raional Cahul, vicepreședinte – Elena Daud, șefa OT Cahul al Cancelariei de Stat și secretar – Roman Maria, angajată a Consiliului raional Cahul.

Totodată, CECER Cahul nr. 7 a propus CEC să degreveze de la locul muncii președinta, vicepreședinta și secretara, dar și încă o membră, pe dna Tamara Filipenco.

CEC ER Cahul nr. 7 va activa după programul următor:

- în zilele de luni-vineri, între orele 08.30 -17.00; pauza de masă 12.00- 13.00;

- în zilele de sîmbătă și duminică, între orele 11.00-15.00.

2 septembrie – start depunere candidaturi.

Tot în cadrul ședinței a fost stabilită data începerii recepționării candidaturilor pentru funcția de consilier raional și eliberarea listelor de subscripție.

Începând cu 2 septembrie și până la 19 septembrie, concurenții electorali pot depune candidaturile sale pentru funcțiile de Consilieri raionali.

Programul de recepționare a actelor este următor:

în zilele de luni-vineri, între orele 09.00-16.00;

b) în zilele de sîmbătă-duminca, între orele 11.00- 15.00;

c) în ziua de 19 septembrie , între orele 09.00-17.00.

CECER Cahul nr.7 se află pe adresa Municipiul Cahul, Piața Independenței, nr. 2. Sediul Consiliului raional Cahul

Tel: 029922048

Sperăm că v-a plăcut știrea

Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul.

Susține echipa ziuadeazi.md

Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul.

Vă mulțumim!