Astăzi, CECER nr. 7 Cahul a constituit Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Municipale Cahul, format din 9 membri.

Membrii CECEM Cahul care de facto vor organiza alegerile în municipiul Cahul sunt propuși de către partidele politice și APL. Aceștia sunt:

1.  Culeva Natalia, din Registrul Funcționarilor electorali deținut de CEC

2.  Culicovschi Raisa, PAS

3.  Mațco Nichita, PP ȘOR

4.  Micinschi Maria, PDM

5.  Nicolaiță Ghenadie, PP PSRM

6.  Radu Svetlana, APL

7.  Șevcenco Igor, APL

8.  Tricolici Aliona, din Registrul Funcționarilor electorali deținut de CEC

9.  Țurcanenco Andrei, PP Platforma DA

Astfel, potrivit deciziei, Secretarul consiliului local va convoca în decurs de 2 zile de la constituire prima ședință a Consiliului Electoral, în cadrul căreia va fi ales Președintele, vicepreședintele și secretarul.

Totodată, urmează ca CECEM Cahul să stabilească data, ora și cocul primirii actelor pentru înregistrarea candidaților la funcția de Consilier municipal  și Primar, dar și să elibereze listele de subscripție pentru candidații independenți.

Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.