Cu 7 medalii de aur, 3 de arginti și 2 de bronz se întorc acasă luptătorii clubului Absoluto Burlacu BJJ de la Cupa României la Jiu Jitsu Brazilian.

La competiție au participat 730 de luptători din 7 țări. Sportivii care au obținut medalii sunt: Bojenco Mihai (aur), Cășuneanu Mădălina (aur), Racoviță Eugen (aur), Moisei Gheorghe (aur), Bragagiu Mircea (aur), Corcimari Stanislav (aur), Scorpan Anatol(aur), Barlea Alexandru (argint avansați), Salari Vladimir (argint), Sula Egor (bronz). La OPEN argintul a fost obținut de  Moisei Gheorghe, iar bronzul de Bragagiu Mircea.

„Sincere felicitări sportivilor mei de care sunt mulțumit și mândru de fiecare dată. Sunt plăcut  surprins când îi văd că de la o competiție la alta au rezultate mai bune și fac BJJ-ul din dragoste și pasiune. Aceste medalii sunt rezultatul muncii asidue pe care fiecare sportiv o depune zi de zi, iar câștigarea medaliilor la o competiție foarte serioasă cum este Cupa României, ne demonstrează că ceea ce facem la Absoluto Burlacu BJJ este la cel mai înalt nivel” ne-a declarat Alexandru Bîrlea, antrenor.

Totodată, domnul Bîrlea a menționat că clubul Absoluto Burlacu BJJ a fost înființat în anul 2014, de către Alexandru Bîrlea, în satul său de baștină – com. Burlacu, raionul Cahul. În acești ani, discipolii tânărului antrenor au obținut mai multe distincții la competiții naționale cât și internaționale la BJJ, Alexandru Bîrlea devenind primul deținător al centurii cafenii la BJJ.