Cetățenii români din Republica Moldova își pot exprima votul la alegerile prezindențiale din România la 37 de secții de votare, deschise la Chișinău, Bălți, Cahul și ale localități, pe 8,9 și 10 noiembrie.

Îmi doresc din tot sufletul ca viitorul președinte al României să se gândească la Basarabia, care este într-o situație foarte complicată”.

 „Votez pentru o Românie Mare și întregită, aș dori ca toți cei cu cetățenie românească, cel puțin, să aibă parte un viitor nu chiar ca al Moldovei”.

„Cel puțin pentru noi, românii din R. Moldova, să fie un președinte care să ne reprezinte”.

„Votez ca să ajute și Basarabia noastră să iasă din nevoi, că e vai de noi”.

„Pentru un președinte demn, care știe ce are de făcut, un președinte care să apere interesele tuturor cetățenilor, iar țara să înflorească – Țara românească”.

„Îmi doresc un președinte care să fie pentru Basarabia și pentru unirea Țării românești cu Republica Moldova”, transmite radiochisinau.md

Consulatul General a României la Cahul se află pe adresa strada Bogdan Petriceicu-Hașdeu, 11.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.