Publică un anunț
piatasud.md

Alexandr Popov: Hai împreună să ne implicăm pentru un oraș dezvoltat și prosper

Alexandr Popov: Hai împreună să ne implicăm pentru un oraș dezvoltat și prosper

Fotograful și bloggerul Alexandr Popov vine cu un mesaj în care îndeamnă cahulenii să susțină, de sărbători antreprenorii locali.

„Salutare prieteni! În Cahul deja s-a instalat bradul de Crăciun, iar sărbătorile de iarnă sunt tot mai aproape. Fiecare din noi deja începe pregătirile. Începem curățeniile generale în casă, reînnoim mobilierul și garderoba, procurăm electrocasnice sau alte cadouri pentru toți cei mai apropiați. Începem să cheltuim banii cu folos” spun e Alexandr într-un scurt video-u distribuit pe rețelele de socializare.

Totodată, acesta menționează că în această perioadă toți doresc să aducă sărbătoarea pentru cei dragi și să le dăruim momente unice.

„Aici vreau să vă atenționez că locuim într-un oraș mic unde toți se cunosc ca prieteni, colegi iar în situații dificile mereu îți vor da o mână de ajutor. Acum hai să ne închipuim că toți banii care planificăm să-i cheltuim pentru sărbători , dar asta e o sumă mare, poate ajunge în companiile care nu au tangențe cu orașul nostru. Iar întrebarea este, ce se va întâmpla cu orașul nostru dacă aceste sume enorme mereu vor ajunge la companiile din capitală sau alte țări. Poate e mai bine să facem investiții în antreprenorii locali?” specifică Alexandr.

Cu o astfel de susținere din partea cetățenilor, spune Alexandr, agenții economici vor avea posibilitatea să se dezvolte, să ofere salarii mai motivante și premii angajaților, dar și să susțină financiar dezvoltarea orașului.

„E timpul să ne gândim la asta. Având susținerea noastră acestea vor putea să se implice în mai multe proiecte locale. Hai împreună să ne implicăm pentru un oraș dezvoltat și prosper. Voi cum credeți unde ar fi mai bine să rămână aceștia? Vă dorim sărbători magice și prosperitate orașului Cahul, iar mulțumită administrației locale el continue să se modernizeze. A rămas să facem și noi un pas în susținerea și dezvoltarea acestuia!” punctează Alexandr Popov.

Articole similare