Ieri, 2 septembrie, CECER nr. 7 Cahul a recepționat 2 pachete de acte de la partidele politice pentru a înregistra în calitate de candidați la funcția de consilieri raionali.

Primii au depus actele cei de la Partidul Democrat din Moldova, fiind urmați de reprezentanții Partidului Socialiștilor. În aceiași zi, la 17:00, Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Raionale nr. 7 Cahul au organizat procedura de tragere la sorți pentru stabilirea numărului în buletinul de vot pentru aceste două formațiuni. 

Astfel, Evghenii Osadcenco de la PSRM și Sergiu Drangoi de la PDM au tras la sorți numărul sub vare vor figura partidele în buletinul de vot pentru alegerea Consiliului Raional Cahul.

Rezultatele tragerii la sorți sunt următoarele:

PSRM – nr. 1 în buletinul de vot;

PDM – nr. 2 în buletinul de vot.

CECER nr. 7 Cahul va recepționa actele candidaților la funcția de consilieri raionali conform programului anunțat anterior, până la data de 19 septembrie.

Doritorii de a candida independenți la funcția de consilier raional urmează să solicite de la CECER nr. 7 Cahul listele de subscripție.

Redacția ziuadeazi.md va informa zilnic, în dependență de informația apărută, despre mersul procedurii de înregistrare a candidaților la funcțiile de consilier raional, municipal și candidații la funcția de primar al municipiului Cahul.

Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.