Ieri, echipele de Fotbal Cahul 2005 și Tighina au disputat cele 3 puncte ale turului 18 a Diviziei A puse în joc.

Prima repriză a fost una echilibrată, echipele arătând un joc tactic. Pe finalul primei reprize, Tighina reușește să deschidă scorul după o greșeală în defensivă a cahulenilor, marcator Mandricenco.

Repriza 2 a început mult mai dinamic, echipele demonstrând un joc mult mai deschis. În minutul 54, Haritov, jucătorul Cahul 2005, înscrie cu capul după executarea unui corner și egalează.

Peste 10 minute, după un atac poziționat, în urma unei degajări nereușite Semirov execută portarul și aduce Tighina din nou în avantaj.

Finalul de meci a fost unul dramatic pentru jucători din Cahul, dar și pentru spectatori. În minutul 83, același Haritov reușește să egaleze scorul, iar în minutele rămase din joc, Cahul 2005 mai înscrie un gol care a fost anulat. În ultimele minute, un jucător a echipei din Cahul, cade în careu, arbitrul meciului lăsând jocul să continue.

Final – 2:2, ceea ce duce la pierderea locului 5 în clasament pentru cahuleni.

Sperăm că v-a plăcut știrea

Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul.

Susține echipa ziuadeazi.md

Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul.

Vă mulțumim!