Un bărbat de 29 de ani și altul de 54 de ani din raionul Cahul au fost reținuți fiind bănuiți că ar fi plantat pe mai multe terenuri plante de cânepă cu scopul de a le comercializa.

Potrivit TV8.md, ofițerii de investigație ai Direcției Combaterea Crimelor Grave și cei de la PCCOCS au efectuat percheziții la domiciliile suspecților, după ce au obținut informația unul dintre indivizi intenționează să transporte o cantitate de droguri pentru comercializare.

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat o armă de foc deținută ilegal, zeci de cartușe, plante de cânepă uscate, pregătite pentru comercializare și 8 kg de marijuana. Dacă ar fi vândut drogurile, suspecții ar fi obținut un profit de peste 300 de mii de lei.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.