Un băiat de 4 ani, dar şi sora acestuia de doar 2 ani au rămas blocaţi într-un apartament din orașul Cahul.

 Incidentul s-a produs după ce mama acestora a ieşit din casă pentru a merge la farmacie. La întoarcele femeia a înțeles că cei mici au încuiat locuinţa cu cheia de rezervă şi nu mai poate intra în interior, transmite agora.md

În după amiaza zilei de 12 februarie salvatorii din municipiul Cahul au fost alertaţi pentru a interveni la deblocarea ușii. 

La faţa locului a intervenit un echipaj de salvatori care a reuşit în mai puţin de 10 minute să deblocheze uşa apartamentului şi să ofere accesul mamei în interior.

În urma situaţiei înregistrate, copiii nu au avut de suferit.


În acest context specialiştii din cadrul IGSU atenţionează oamenii care au în grijă minori să nu-i lase de unii singuri şi să se asigure că aceştia nu au acces la diverse dispozitive şi lacătele uşilor.

În caz de situaţii de risc persoanele sunt rugate să alerteze de urgenţă Serviciul 112.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.