Ieri, 12 septembrie, a fost descoperit cadavrul unui cetatean de 54 de ani. Acesta a fost găsit într-o clădire părăsită.

Bărbatul nu avea un loc de trai permanent, iar la prima examinare nu prezenta urme de moarte violentă. Polițiștii au transmis cadavrul la expertiza medico legală, care a stabilit că acesta a decedat pe urma aplicării violenței fizice.

În aceiași zi, potrivit serviciului de presă al IP Cahul, polițiștii au identificat un presupus criminal. Acesta are 40 de ani și este locuitor al mun. Cahul. În urma procesului de necropsie a cadavrului s-a stabilit faptul că decesul acestuia a survenit în urma leziunilor corporale grave. Astfel s-a stabilit că victima a avut un conflict cu un cetățean de gen masculin în vîrstă de 40 de ani, locuitor al orașului Cahul, pe fonul consumului abuziv de alcool, fapt ce a survenit o altercație la data de 10.09.19, între aceștia soldată cu mai multe leziuni grave victimei în urma cărora a survenit decesul.

La moment sunt efectuate acţiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor.

Da vina sa va fi demonstrată, acesta riscă, în baza art. 151 alin (4) Cod penal de la 12 la 15 ani de pușcărie.

Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.