Un cahulean la volanul unui automobil de model Opel a fost stopat azi, 12 decembrie, de către polițiștii din Cahul și documentat pentru conducere în stare de ebrietate.

După ce a fost testat cu aparatul Drager și depistată încălcarea normei legale de alcool în aierul expirat, șoferul  a fost informat că mașina este arestată și urmează să fie tractată la o parcare specializată din Cahul. 

Acesta, pe semne că nu a fost deacord cu decizia oamenilor legii și a incendiat automobilul. Incendiul a fost localizat în scrut timp, doar că caroseria automobilului a avut de suferit. 

Polițiștii vor continua documentarea cazului, iar pe lângă un proces verbal privind șofatul în stare de ebrietate, cetățeanul mai riscă încă unul. 

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.