Campania de colectare a bunurilor pentru familiile cu mulţi copii din Cahul, care a demarat în luna decembrie, a finisat cu un matineu pentru copii.

Evenimentul a avut loc pe 10 ianuarie în incinta Centrului de Creaţie a Copiilor „Mioriţa” şi a fost prezentat de instructorii centrului.

Pentru copii, aceştia au organizat o prezentare teatralizată cu tematica sărbătorilor de iarnă, implicând toţi copii în activitate.

„În oraşul nostru locuiesc oameni formidabili! Am reuşit să aducem lumina Crăciunului în acele familii care se confruntă cu greutăţi” a declarat Zoia Curilova, Consilier orăşenesc şi unul dintre organizatorii campaniei. 

Totodată, doamna Curilova a mulţumit acelor persoane care au susţinut campania şi datorită căror a fost posibil colectarea de bunuri pentru copii: vreau să mulţumesc colectivului Combinatului de Panificaţie din Cahul, magazinului „Varea”; vreau să mulţumesc domnului Colodeev Alexei, Alexandr Jeliuc, familiei Ozarciuc, lui Victor Oprea şi Tatiana Cumanova, acele persoane care nu au putut sta deoparte”. 

 La finele matineului, copii au recitat pentru Moş Crăciun câte o poezie iar pentru aceasta Moşul le-a făcut câte un cadou.

Reamintim că pe 25 decembrie 2013, în cadrul campaniei „Crăciunul în fiecare casă” un grup de tineri au mers  cu daruri la 6 familii cu mulţi copii din oraş