Nicolae Dandiș, candidat independent la funcția de primar al mun. Cahul a votat în această dimineață la secția de votare din incinta Universității din Cahul.

A venit la vot cu soția și copilul. După ce și-a exprimat votul, Nicolae Dandiș a făcut primele declarații în exclusivitate pentru ziuadeazi.md.

„Îmi doresc ca cetățenii să facă alegerea corectă și să fie mândri de rezultatul acestor alegeri. Noi trebuie să fim un exemplu pentru a arata oamenilor ce înseamnă activismul civic și responsabilitate față de prezent și generațiile viitoare” a declarat Nicolae Dandiș.

Precizăm că secțiile cele 14 secții de votare din municipiul Cahul vor fi deschise până la ora 21:00.

Astăzi, cetățenii municipiului și raionului Cahul aleg  primarii localităților, consilierii locali și consilierii raionali.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.