Totul a început noaptea trecută la domiciliul victimei. Mai multe persoane au consumat băuturi alcoolice pe parcursul întregii nopți.

La un moment dat între proprietarul casei și un oaspete s-a iscat un conflict, primul a început să-l bată pe al doilea cu mâinile și picioarele.

Conflictul a fost aplanat în momentul în care a intervenit fratele celui bătut, ambii plecând acasă.


Potrivit poliției, victima împreună cu un alt prieten a mers să continue „discuția”, au pătruns în garajul celor 2 frați fiind înarmați cu o țeavă metalică. În timpul altercației, unul dintre proprietari a luat un cuțit de pa masă și i-a aplicat agresorului mai multe lovituri în abdomen, după care a sunat la poliție și a comunicat fapta.

Victima a fost transportată la Spitalul raional Cahul, dar nu a putut fi salvată. Acesta avea 28 de ani.

Despre caz ne-a comunicat Andrei Sîrbu, Șeful IP Cahul. Potrivit acestuia, pe faptul dat a fost pornită o cauză penală în baza art.151 al.4 CP al RM, persoana bănuită urmează a fi reținută conform prevederilor art. 166 CPP al RM. La moment sunt stabilite toate circumstanțele comiterii infracțiunii.


– Spălați-vă mâinile de multe ori;
– Evitați contactul cu persoane care sunt suspecte de infecții respiratorii acute;
– Nu vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile;
– Acoperiți-vă gura și nasul dacă strănutați sau tușiți;
– Nu luați medicamente antivirale și nici antibiotice decât, în cazul, în care va prescrie medicul;
– Curățați toate suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool;
– Utilizați masca de protecție doar, în cazul, în care suspectați că sunteți bolnav sau în cazul în care acordați asistență persoanelor bolnave;
– Sunați la 112 dacă aveți febră, tușiți sau v-ați întors din China sau zonele în carantina din Europa de cel puțin 14 zile;
– Animalele de companie nu transmit coronavirus.