La fete, cea mai bună echipă a devenit Colegiul de Medicină din Cahul, care a învins în meciul decisiv Colegiul Agroindustrial din Ungheni, scor 4-1.

Echipa Colegiului Politehnic din Bălți a devenit câștigătoarea turneului republican de mini-fotbal „LIGA STUDENȚEASCĂ” între colegii și centre de excelență, informează provincial.md

 

În finala masculină, găzduită de Joma Arena, studenții bălțeni s-au impus categoric, scor 10-3, în fața celor de la Colegiul Tehnic Agricol din Soroca.

Podiumul a fost completat de Colegiul „Iulia Hașdeu” din Cahul, care a trecut în finala mică de Colegiul Poliției de Frontieră din Ungheni, scor 4-1.

La fete, cea mai bună echipă a devenit Colegiul de Medicină din Cahul, care a învins în meciul decisiv Colegiul Agroindustrial din Ungheni, scor 4-1. În meciul pentru locul 3, Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale din Chișinău s-a impus în urma executării loviturilor de departajare cu Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor din Bălți.

În total, la competiție au participat 29 de echipe de băieți și 15 de fete.

La ceremonia de premiere, au mai participat Vasile Onica, consultant principal al direcției sport din cadrul Ministerului Educației, Culturii şi Cercetării, Serghei Butelschi, director tehnic FMF, Anatolie Cojocari, coordonator proiecte Grassroots FMF, care au înmânat echipelor medalii, cupe și cadouri. De asemenea, formațiile premiante s-au ales și cu bilete la meciul Moldova – Islanda, din cadrul preliminariilor EURO 2020.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.