Mii de pachete de țigări au fost ridicate în urma unor descinderi-fulger ale polițiștilor în două locații din Galați.

Vizat, un bărbat în vârstă de 62 de ani, despre care existau informații că în ultima jumătate de an s-a ocupat intens de aducerea în țară, colectarea și vânzarea țigărilor de peste Prut la prețuri mult mai mici decât cele practicate în comerțul legal cu tutun, transmite vizața-libera.ro.


În urma descinderilor care au avut loc în două apartamente din Galați, unde anchetatorii de la Poliția Transporturi bănuiau că erau depozitate țigări ce încă nu fuseseră plasate pe piața neagră, 5.000 de pachete de țigări de diferite mărci, purtând timbre de acciză de Republica Moldova și aduse ilegal în România, au fost descoperite în locațiile verificate.

Bărbatul suspectat de contrabandă a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Galați cu propunere de arestare preventivă. 


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.