Copiii angajaților din Parlament au învățat bucuria de a dărui în pragul sărbătorilor de iarnă.

Alături de Moș Crăciun, copiii angajaților din Secretariat și ai deputaților au învățat bucuria de a dărui într-o acțiune de caritate ”Magia ne unește”, care s-a desfășurat, astăzi, la Parlament, cu participarea angajaților instituției și copiilor lor și a elevilor  de la Școala-internat specială pentru copii surzi și hipoacuzici din or. Cahul.

Copiii angajaților Parlamentului au participat la asamblarea cadourilor pentru elevii de la Cahul, darurile fiind procurare de familiile funcționarilor și ale deputaților.  

”În acest mod ne-am dorit să îmbinăm serbarea pentru copiii colegilor noștri cu o lecție de a dărui și i-am invitat pe elevii școlii auxiliare, care nu beneficiază de patronajul altor instituții și care nu au vizitat niciodată Parlamentul, să vină la noi și, împreună cu semenii lor, să trăiască o zi magică”, a menționat Președintele forului legislativ Zinaida Greceanîi.

Copii de la Cahul au participat la prânzul festiv, au discutat cu Moș Crăciun și Crăciunița, au fost colindați de maestrul Constantin Moscovici împreună cu ansamblul Opincuța și au vizionat filmulețe despre Parlament traduse în limbaj mimico-gestual. 

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.