Un bărbat a decedat, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de către concubina sa cu un cuțit de bucătărie.

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în orașul Cahul, iar duminică, bărbatul a fost găsit mort de către mama tinerei, transmite deschide.md.

Solicitat telefonic, Iurie Brigeag, șeful IP Cahul, a declarat pentru Deschide.MD că cei doi, bărbatul de 39 de ani și tânăra de 35 de ani, locuiau în concubinaj, iar în noaptea de sâmbătă între ei s-a iscat un conflict care a culminat cu o crimă. Bărbatul gelos i-ar fi interzis să meargă la o distracție, iar aceasta a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat două lovituri în regiunea toracică și în abdomen.

„Cearta iscată între cei doi, preliminar se cunoaște că a fost din cauza geloziei. Femeia fiind în stare de ebrietate a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat două lovituri bărbatului, iar după ce i-a oprit hemoragia, fără a chema ambulanța, l-a culcat și a plecat mai departe în drumul ei. A doua zi, mama femeii care locuia în același apartament, l-a găsit pe bărbat fără semne de viață și a anunțat o vecină care a și chemat poliția”, a precizat Briceag

Poliția din Cahul au reținut-o pe femeie, iar pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor.