Un bărbat de 42 de ani din satul Iargara, Leova, a fost ucis cu o sapă de un consătean. Suspectul a fugit de la locul crimei, iar ulterior a fost prins. Acesta riscă până la 15 ani depușcărie.

Depasându-se la fața locului, polițiștii au fost stabilit că la data de 4 noiembrie, în jurul orelor 12:00, un bărbat de 40 ani, având intenția de a se răzbuna pe un consătean, în vârstă de 42 ani, i-a aplicat aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea capului cu o sapă, relatează jurnal.md

Ulterior, suspectul a fugit de la fața locului. Din cauza loviturilor victima a decedat.

În urma acțiunilor întreprinse de polițiști, a fost stabilit locul aflării suspectului, iar acesta a fost reținut. La audieri bănuitul a declarat că își recunoaște vinovăția, motivând că anterior a avut de nenumărate ori conflicte cu victima.

Pe cazul dat a fost pornită o cauza penală pentru comiterea infracțiunii de omor intenționat. Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată, acesta riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.